بهترم خداروشکر

امروز خیلی بهترم.... گلوم کمتر اذیت میکنهلبخند دارم تبدیل یه بافنده حرفه ای میشم کم کم بس که این مدت هی بافتم و بافتم...........

شالگردنم داره تموم میشه تقریبا... فک میکنم اینم خوشگل بشه. بازم عکسش رو میذارم حتما چشمک

میخوام برم لاک بزنم دوباره... وقتی زدم بازم عکسشو میذارم اینجا.... بس که خود شیفتم من نیشخند

اها راستی دیشب رفتم سراغ یکی از کتابام که هدیه گرفتم... خوشم اومد ازش... میخونمش. (عطر سنبل.عطر کاج) 

امروز مهمونم داریم دایی اومدن اینجا بهم سر بزنن.... ولی دیگه دارن میرن

فک کنم خاله جون و جیرانم بیان پیشم تو این ماه قلب 

 

 ممنونم بابت توصیه های غذاییتون و سعی میکنم رعایت کنم اینارو لبخند

++ هانیه یادته؟؟ خودمم دلم واسه اون پوره ها تنگ شده بذا خوب شم باز درست میکنم با هم میخوریم قول ماچ ولی آخه عجیبه چرا نخورده بودی هیچ وقت؟ یعنی اینقد خصیص بودم؟؟ چه حیف که تو نخوردی ناراحت

+++ عروس گلم واسه چی رفتی پارو کنی؟!! مگه تو برفی بودی؟!!؟  خنده

××××× اضافه شد : قرار بود لاک زرشکی بزنم و روشو طراحی کنم! متاسفانه لاکم خشک شده بود نمیدونم چرا؟؟ با اینکه نو بود... لابد هوای مالزی لاکام رو خشک کرده بوده....... خلاصه که لاک من شد اینکه میبینین.....زبان

 

 

و اما طرز تهیه پوره سیب زمینی :

1. سیب زمینی آب پز شده 3 عدد متوسط

2. کره یک قاشق غذا خوری

3. شیر دو لیوان متوسط

4.نمک به میزان دلخواه (من معمولا یه قاشق چای خوری سر خالی میریزم )

اول سیب زمینی هارو با رنده ریز رنده کنین و بعد داخل قابلمه بریزین و بعد از اون شعله متوسط باشه که ته نگیره..... شیر رو لیوان لیوان اضافه کنید یعنی اولین لیوان رو بریزین و بعد آروم آروم هم بزنید تا شروع کنه یه سفت شدن... و باز لیوان بعدی رو اضافه کنید.... در همین حین هم کره اضافه میشه و نمک که البته من شوری پورم رو میچشیدم آروم آروم تا بدونم چقد نمک لازم داره؟! ناگفته نمونه که باید سفتی پوره مثل ماست چکیده باشه یا یکمی شلتر..... و شور هم نشه... ! شیر و کره هست که خوشمزش میکنه چشمک من به عنوان صبحانه میخوردمش... وقتی میذارین یخچال سفت تر میشه مثل کره میشه و میشه بذارین رو نون و با جعفری بخورینش و لذتش رو ببرین چشمک درست شدنشم خیلی آسونه و فقط هم زدن داره در حد 20 دقیقه...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳٩۱ ] [ ۳:۱٢ ‎ب.ظ ] [ ممول ]