من خوبم :) دستم خوب نیست!

شکر خدا انگار گلو دردم مهم نبود و با مراعات و قرقره و دوتا قرص سرما خوردگی محض اطمینان خوب شد... شایدم گرمی خوررده بودم گلوم اونجوری شده بود... نمیدونم...یکی دو روزیم هست تو استخوون های مفاصلم تیر کشیدن خفیف حس میکنم.... گاهی هست گاهی نیست... نمیدونم بهش توجه کنم یا مهم نیست؟

+شنبه تولد وگودبای پارتی دوستمون دعوتیم که درسش تموم شده و داره میره ایران... امروز کلا  داشتم فک میکردم براش چی بخرم و مغازه هارو میگشتم... ولی براش خرید کردمچشمک

_باز! یعنی بااااااااااااااااااااااز!! من هوس آش رشته کردم!!!! یعنی عاشق خودمم که همیشه هوس آش رشته میکنم...هوس لوبیا چیتی پخته...هوس پلو... هوس نون بربری و خیلی چیزای عجیبترخنده با همسر معامله کردیم...برام از سوپر ایرانی رشته و کشک بخره براش قرمه سبزی ترررش درست میکنمزبان(البته سوپر مارکته خیلی دوره و منم قرمه سبزی تررش دوست ندارم)

+دستمو کوبوندم به لبه کابینت یعنی روی دستمو...دقیقا روی رگم و استخونای انگشتم...درررد میکنه هااا دررردگریه

_همسر نشسته ور دلم داره لوس بازی در میاره که من هواسم پرت شه نتونم بنویسم!! فک کنم بهتره دیگه ننویسم وگرنه حرفای اوشونو مینویسم اینجاخنده

+هاپوی همسایه قاطیه ها! راهرو رو گذاشته روی دمش!!!کلافه

_دارم از من و تو! سریال جدید میبینم خوشم میاد ازش( آقای سلفریج)

+داداش بزرگم هم سرباز شد....معلوم نیست کجا بیفته؟ نگران

_خوابم گرفته....بهتره برم لالا تا نپریده! خواب شب خوش دوستای خوبم

 

**** خداوندا تو رو شکر میکنم و میلیون ها بار شکر میکنم بابت هرروزم و بابت سالم بودنم . ازت میخوام منو هرگز تنها نذاری و بهم فرصت خوب زیستن بدی مثل همیشه تا بتونم شکرگذار نعمت هات باشم******

/ 4 نظر / 11 بازدید
مهتاب

عزییییییییییییییییییییزم[ماچ][بغل]ق ربون این هوسهای عجیبت! منم ازین اتفاقهای برخوردی و کوبوندنی زیاد پیش میاد ! همیشه یه جایی از بدنم درد میکنه بخاطر این برخوردها! حالا خوبه کبود نمیشم وگرنه همیشه سیاه سفید دیده میشدم با این پوست سفیدم! منم نمیتونم قرمه سبزی ترش بخورم برای خودم کم ترشی برمیدارم بعد گرد لیموش رو زیادتر میزنم تا ترش تر بشه اگه لیمو درسته هم میندازی قبل از فشار دادن لیموها برای خودت بردار شادباشی و برقرار عزیزم[ماچ]

shima

سلام مونا جون روزهاتون سرشار از شادی, سرزندگی و سلامتی انشالله که داداشِ گلتون یه جای نزدیک و خوب بیافتند و دورانِ سربازیشون به راحتی طی بشه. مونا جون اگه میتونید بجای رشته آماده خودتون رشته درست کنید. یه جایی خوندم ماده ای که اضافه میکنن به رشته ها که رطوبت رو جذب کنه سمی هست و برای سلامتی مضر هست. اگه دوست داشتید بهم بگید تا روش تهیه رشته رو بهتون بگم خانم گل.

shima

سلام مونا جون روزهاتون سرشار از شادی, سرزندگی و سلامتی انشالله که داداشِ گلتون یه جای نزدیک و خوب بیافتند و دورانِ سربازیشون به راحتی طی بشه. مونا جون اگه میتونید بجای رشته آماده خودتون رشته درست کنید. یه جایی خوندم ماده ای که اضافه میکنن به رشته ها که رطوبت رو جذب کنه سمی هست و برای سلامتی مضر هست. اگه دوست داشتید بهم بگید تا روش تهیه رشته رو بهتون بگم خانم گل.

shima

سلام مونا جون روزتون بخیر خانم گل من رشته آش رو اینطور درست میکنم. مواد لازم آرد (دو لیوان), آب, نمک (یه قاشق مربا خوری), مخمر (yeast) (یه قاشق چای خوری). من از آردهای سفید مخصوص شیرینی استفاده میکنم ولی اگه آرد گندم با سبوس (دو لیوان)باشه بهتره. مونا جون من موادمو چشمی میریزم. اول یه مقدار آب ولرم رو به گرمو توی کاسه یا تشتی که بتونید خمیر و عمل بیارید میریزد بعد نمک و مخمر و میریزید توی اب و با دست حلشون میکنید بعد اروم اروم آرد و اضافه میکنید و مشت میدید تا خمیرتون باز بشه اگه آب کم بود اضافه کنید خمیرتون باید تقریبا سفت باشه و به دستتون نچسبه. بعد از آماده شدن خمیر بزاریدش حدود یکی دو ساعت استراحت کنه. بعد از اینکه استراحت کرد حجمش بیشتر میشه. حالا روی تخته کارتونو فراوون ارد بپاشید بعد یه تیکه اندازه یه پرتقال از خمیر جدا کنید و بهش شکل گردالی بدید. بعدش به شکل دایره با وردنه بازش کنید هرچی آرد بیشتر بپاشید کارتون راحتتره ضخامت خمیر باز شده حدود نیم سانت باشه. بعدش با یه کارد تیز شروع کنید برش زدن خمیر به شکل رشته. من یه پارچه تمیز نسبت کلفت دارم که روش آرد می پاشم و رشته ها رو روش پهن میکنم و باز آر